ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξετυλίγεται το κουβάρι: Η ΕΕΑ κάλεσε ΠΑΟΚ-Ξάνθη να δώσουν εξηγήσεις!

Ξετυλίγεται το κουβάρι: Η ΕΕΑ κάλεσε ΠΑΟΚ-Ξάνθη να δώσουν εξηγήσεις!

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που υπάρχουν, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του One Channel αναφορικά με τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης και την εμπλοκή Ιβάν Σαββίδη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λοιπόν, κάλεσε τόσο τους Θεσσαλονικείς, όσο και τους Ακρίτες να δώσουν εξηγήσεις για όσα προκύπτουν και έχουν σοκάρει σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Θα κληθούν να απαντήσουν και να λογοδοτήσουν αναφορικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μία εξέλιξη που αφορά, θυμίζουμε, στην καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, που ζητούσε να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση και να παρθούν μέτρα και αποφάσεις.

Μάλιστα, η Λάρισα ετοιμάζεται να κάνει πρόσφατη παρέμβαση στην ΕΕΑ για το θέμα του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης, μία εξέλιξη που, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πάρα πολύ σημαντική.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μεγάλου καναλιού, το 2018 ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης, μέσω της κυπριακής εταιρείας RfA.

Η εν λόγω εταιρεία, λοιπόν, αγόρασε την εταιρεία Vialand, η οποία ανήκε στους Πανόπουλο και Συγγελίδη και είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία των εγκαταστάσεων των Ακριτών. Τη στιγμή που, λίγο πριν την εξαγορά, δέκα εκατομμύρια ευρώ μπήκαν σε μετρητά στην κυπριακή εταιρεία RFA από τον ίδιο τον ανιψιό του Σαββίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ