ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δικαίωση για Σάββα Θεοδωρίδη!

Δικαίωση για Σάββα Θεοδωρίδη!

Μεγάλη ήταν η δικαίωση του Σάββα Θεοδωρίδη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να φιμωθεί και να τιμωρηθεί.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θυμίζουμε, δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πειθαρχικής δίωξης, καθώς δεν έχει σύνδεση με την ΠΑΕ. Συνεπώς, σε δηλώσεις του εκπροσωπεί τον εαυτό του.

Έτσι, με απόφασή της η ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έχει καμία σχέση με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μιας και η ιδιότητά του δεν τον συνδέει με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Για την ιστορία, ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε κάποιον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για κάποια δήλωσή του

Αναλυτικά η απόφαση:

«Συνεκδικάζει παρόντων του εγκαλουμένου και της προσθέτως παρεμβαίνουσας, την υπ’ αριθμ. 37.479/31-10-2019 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων και τη με αριθμό πρωτ. έγγραφο της ΕΠΟ 40238/20-11-2019 πρόσθετη υπέρ του παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Απαλάσσει τον εγκαλούμενο (σ.σ. Σάββα Θεοδωρίδη) για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ