ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ώρα να φάνε τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα». Αλητεία και βρωμιά»

«Ώρα να φάνε τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα». Αλητεία και βρωμιά»

Ξεκάθαρη και σκληρή θέση για τα όσα σκανδαλώδη έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική δήλωσή του.

Ο ηγέτης του Θρύλου, λοιπόν, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το ποτήρι της αιδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε, εξαπέλυσε επίθεση σε αυτούς που δεν τηρούν καμία νομιμότητα. Και ζήτησε άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ