«Να συνεχίσουμε στην κορυφή μέχρι τέλους»
Στην αγωνιστική δράση έπειτα από 36 ημέρες επέστρεψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του με την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί.
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, λοιπόν, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι εκεί πρέπει να μείνει μέχρι τέλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:
«Σήμερα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και παλέψαμε από την αρχή. Αμυνθήκαμε καλά, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε δύσκολα σήμερα. Έπαιξε ρόλο ότι έλειπε και ο κόσμος μας. Παίζαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να επιτρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους: «Δεν θα είναι εύκολο , γιατί και στο παρελθόν έχουμε χάσει ματς κόντρα σε μικρότερες ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
Για την θέση που αγωνίστηκε: «Δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα παίζω αρκεί να βοηθάει την ομάδα. Όσο είμαι διαθέσιμος θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».









