ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέγας "μαχητής" ο Ομάρ!

Μέγας

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτέλεσε και φέτος βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 

Ο κορυφαίος Νορβηγός ποδοσφαιριστής του 2015 μάλιστα, με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως για παράδειγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επανέλθει μετά την "βολιδοσκόπηση" του περασμένου Γενάρη.

Αυτό ωστόσο, που έχει μεγάλη σημασία και μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, είναι το ότι ο Ελαμπντελαουί αντιμετώπιζε όλη τη σεζόν πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", ο Σκανδιναβός μπακ-χαφ των "ερυθρόλευκων" αναγκάστηκε λόγω αυτού του προβλήματος ν' απουσιάσει από κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ όπως είναι φυσικό σε κανένα σημείο της σεζόν δεν μπόρεσε να φτάσει στο 100% σ' επίπεδο ετοιμότητας.

Παρ' όλ' αυτά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν σταθερά αξιόπιστος στα καθήκοντά του, απόδειξη του πόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και πόσο "μαχητής", είναι...

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ