ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γελάνε όλοι με την... ισονομία τους!

Γελάνε όλοι με την... ισονομία τους!

Όπως έχει γίνει αντιληπτό και συνεχίζει να επιβεβαιώνεται, συνεχώς, με κάθε τρόπο, τα πάντα στο μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Παντού, σε όλα τα επίπεδα.

Αποδείχθηκε περίτρανα και από το γεγονός ότι ο Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκε με μεγαλύτερη και βαρύτερη τιμωρία από τον Αχιλλέα Μπέο, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Βόλου, στο ματς του Πανθεσσαλικού, βρισκόταν στο αγωνιστικό χώρο δηλωμένος ως… διερμηνέας.

Απίστευτα πράγματα. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, τιμωρήθηκε με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και ο Μπέος με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Στην εξέδρα, δηλαδή, μπορεί να βρίσκεται κανονικά.

Τρομερή, λοιπόν, η απόφαση που πήρε, σε ένα ακόμα σημαντικό θέμα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου. Μάλιστα, ο Μάρκου επέβαλε την εν λόγω ποινή χωρίς να δώσει το δικαίωμα στον Κώστα Καραπαπά να απολογηθεί.

Τον «δίκασε» την προηγούμενη Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει αναβολή για έναν ακόμα λόγο. Και για το γεγονός, για την ακρίβεια, ότι  το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα, βρισκόταν στην ΕΕΑ, στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης για το θέμα της πολυΐδιοκτησίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ