ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έστειλαν και στην ΕΠΟ τον ανώνυμο φάκελο-«φωτιά»

Έστειλαν και στην ΕΠΟ τον ανώνυμο φάκελο-«φωτιά»

Πέραν της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), αρμοδιότητα για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης αναφορικά με την πολυϊδιοκτησία, έχει και η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Και αυτό, διότι εξετάζει αν η εκάστοτε ομάδα πληροί τα κριτήρια της UEFA για τη συμμετοχή τους στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέσα στα εν λόγω ζητήματα, λοιπόν, περιλαμβάνεται και αυτό της πολυϊδιοκτησίας.

Θυμίζουμε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την Παρασκευή (10/1)) εστάλη ανώνυμος φάκελος στην ΕΕΑ, που φέρεται να περιέχει στοιχεία-«φωτιά» αναφορικά με την… τριγωνική σχέση των δύο προαναφερθέντων συλλόγων. Κάτι που αποκάλυψε το One Channel.

Εδώ, λοιπόν, προκύπτουν κάποια ερωτήματα. Μετά τα στοιχεία-«φωτιά» του προαναφερθέντα φακέλου, η ΕΠΟ, στην οποία στάλθηκε ο ανώνυμος φάκελος, δεν πρέπει να ασχοληθεί, ως οφείλει, με την υπόθεση; Δεν καλείται να περάσει από… μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία;

Να σημειωθεί, ότι η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ διεξάγει έρευνα για τη μετοχική σύνθεση της ακριτικής ομάδας. Τη στιγμή που φέρεται να συνεισφέρει με έγγραφα στην έρευνα της ΕΕΑ. Ωστόσο, έχει και η ίδια αρμοδιότητα. Μένει, πλέον, να φανεί αν θα παρέμβει στην υπόθεση και θα ανακληθούν οι άδειες συμμετοχής αμφότερων των δύο ΠΑΕ στις διοργανώσεις.

Μέχρι στιγμής, πάντως, επικρατεί σιγή ιχθύος...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ