ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σφραγίζει» την πρόκριση στην επιστροφή του αρχηγού!

«Σφραγίζει» την πρόκριση στην επιστροφή του αρχηγού!

Μόνο... αδιάφορο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ολυμπιακό, το αυριανό (15/1, 19:30) παιχνίδι με την Καλαμάτα, στο Καραϊσκάκη, για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, παίζοντας, παράλληλα, ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ξεχωριστής σημασίας θα είναι το ματς με την «μαύρη θύελλα», για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα επιστρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην αγωνιστική δράση.

Όπως όλα δείχνουν και είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Μαρτίνς, ο αρχηγός του Θρύλου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έπειτα από 6 μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού, τον οποίο ξεπέρασε. Μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή, τόσο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όσο και για σύσσωμη την οικογένεια του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος κόουτς έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα που θέλει ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Τη στιγμή, φυσικά, που έχει αυξημένες απαιτήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές που θα ρίξει στη «μάχη» και που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Τέλος, ο κόσμος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, από την πλευρά του, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και να δώσει ξανά το «παρών» στο Ναό, έπειτα από την άδικη τιμωρία των 2 κεκλεισμένων των θυρών.

Σημαντικό, λοιπόν, το παιχνίδι με την Καλαμάτα, για πολλούς λόγους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ