ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν»

«Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν»

Το μήνυμά του για τα όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα στην εκδίκαση τη υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Δεν απάντησαν για τίποτα, ο Καλπαζίδης αγνοείται, οι RFA, η Dimera, η Belterra και δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη τέρα, δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως (και καλά) για να δώσουν απαντήσεις. Τουλάχιστον, οι τράπεζες απάντησαν ότι ο μεγιστάνας Καλπαζίδης έβαλε 6,7 εκατομμύρια στην Dimera. Τα 6,7 που του είχαν βάλει την προηγούμενη. Καλά ρε, τι μεγιστάνας είναι αυτός, να γυρνάει μια επτάδα μύρια με τόση άνεση; Αυτούς τους έπιασαν με το ελάφι στην πλάτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μυγάκι!

Και η επικοινωνία τους (γελάει το σύμπαν) είναι ότι δεν ανήκει ο ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη. Εντάξει, όταν γίνει η συνάντηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του, αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα… Τα στοιχεία ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν. Δεν υπάρχει δρόμος, παρά ο δρόμος της κάθαρσης».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ