ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέροχο βίντεο: Λάζαρος, ο δρόμος της επιστροφής!

Υπέροχο βίντεο: Λάζαρος, ο δρόμος της επιστροφής!

Από τον τραυματισμό της 17ης Φεβρουαρίου 2019, στην επιστροφή, στις 22 Δεκεμβρίου 2019. Δέκα μήνες μετά. Δέκα μήνες δύσκολοι. Ζόρικοι. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε άλλον έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Ήξερε  τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει. Και ήθελε να γυρίσει γερός και δυνατός. Ο Ολυμπιακός ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο με τον διεθνή εξτρέμ, από την ημέρα του τραυματισμού του, έως την επιστροφή του.

Και σε αυτό το βίντεο, διάρκειας σχεδόν 16 λεπτών, υπάρχουν στιγμές από την καθημερινότητα του Χριστοδουλόπουλου όλο το διάστημα που ήταν τραυματίας. Η αποθεραπεία, η δουλειά στην πισίνα και στο γυμναστήριο. Όλες οι στιγμές.

Στο βίντεο μιλάνε τόσο ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, όσο και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Χρήστος Μουρίκης, οι οποίοι εξηγούν τα στάδια αποκατάστασης του διεθνούς άσου. Στο βίντεο, φυσικά, μιλάει και ο πρωταγωνιστής. Μέσα από το αμάξι, στη διαδρομή για το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Λάζαρος επέστρεψε, παίρνει χρόνο συμμετοχής και έχει βρει και γκολ, εκείνο στην Καλαμάτα.

Λάζαρος, ο δρόμος της επιστροφής. Υπέροχο βίντεο. Δείτε το:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ