ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από Πανόπουλο! Δεν απάντησε σε τίποτα!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από Πανόπουλο! Δεν απάντησε σε τίποτα!

Συνέντευξη Τύπου είχε προαναγγείλει πριν το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, στα Πηγάδια, ο Χρήστος Πανόπουλος, όπως και έγινε. Ωστόσο, ο συνεργάτης του... ανιψιού, Γιάννη Καλπαζίδη, δεν έδωσε καμία απάντηση στα σημαντικά θέματα. Αρκέστηκε απλά σε γενικόλογα και αερολογίες. Επικαλέστηκε την πίστη του στο Θεό και τη δικαιοσύνη! Τρομερά πράγματα.

Σας παραθέτουμε, αναλυτικά, όλα όσα… απίστευτα είπε: «Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο, στην Ξάνθη και στην Θράκη. Όσα κακά και καλά έχω κάνει, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Επειδή όμως οποιοσδήποτε στην ζωή μπορεί να γίνει απατεώνας, το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή για όσα αντιμετωπίζουμε στην Ξάνθη, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στην ζωή υπάρχουν για μένα ο θεός και η δικαιοσύνη και σε αυτά πιστεύω! Στον βούρκο, όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Εμείς εδώ στην Ξάνθη και στην Θράκη δεν θα πάμε ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε βουλευτές, ούτε σε δημάρχους, αν και το δικαιούμαστε. Δεν θα κλείσουμε δρόμους, ούτε εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επανάσταση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι! Όταν τελειώσουν όλα, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά και κάποιοι τίποτε. Σας ευχαριστώ και εύχομαι από ψυχής μια καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!»

Αυτά είπε ο άνθρωπος που δεν πήγε στην ΕΕΑ για να δώσει απαντήσεις για όλα όσα του προσάπτονται, με αποδείξεις. Αντιθέτως, επέλεξε να μιλήσει γενικά και αόριστα στους δικούς του δημοσιογράφους!

Δεν μας είπε τίποτα για τη Vialand και την RFA. Δεν είπε τίποτα πειστικό για τα όσα καταλογίζονται για τις τριγωνικές σχέσεις Σαββίδη-ΠΑΟΚ-Ξάνθης και ατόμων της οικογένειας Ιβάν. Διατυμπανίζει ότι είναι «καθαρός», αλλά στην ΕΕΑ δεν πήγε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ