ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΕΠΟ βάζει στη θέση της την προπαγάνδα...

Η ΕΠΟ βάζει στη θέση της την προπαγάνδα...

Την πραγματικότητα και την αλήθεια προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν όλες τις τελευταίες ημέρες οι γνωστοί «αντικειμενικοί» και… αμερόληπτοι.

Συγκεκριμένα, θεώρησαν ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει δικαίωμα να ερευνήσει την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Προσπάθησαν να «επικοινωνήσουν» ότι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να τη γλιτώσουν, επειδή η ΕΠΟ απάλειψε από τον ΚΑΠ το άρθρο 30. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Και αυτό, διότι το προηγούμενο καλοκαίρι, με παρουσία του Χούμπελ, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η ΕΕΑ είναι η μόνη αρμόδια να ελέγχει την πολυιδιοκτησία!

Πιο αναλυτικά, η απόφαση, ανέφερε τα εξής: «Απαλείφεται εν συνόλω από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου το άρθρο 30 που αφορά σε ζητήματα πολυιδιοκτησίας Π.Α.Ε., δεδομένου ότι το θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ υπάρχει σχετική ρητή διάταξη και στο Ν.2725/99».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, λοιπόν, η ΕΠΟ είναι η μόνη αρμόδια να τους ερμηνεύει. Ας μην ξεχνά ο ΠΑΟΚ ότι πρόεδρος στην ΕΠΟ είναι ο «δικός μας Γραμμένος»...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ