ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ»

«Πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ»

Να πάρει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και να βγει πρώτος σκόρερ θέλει φέτος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova. Τι είπε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ, τον Βαλμπουενά και τον Σουντανί. «Από την αρχή ο στόχος μου είναι να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό γκολ που απαιτείται, καθώς θα παίξουμε και στα πλέι οφ. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε πρωταθλητές. Μακάρι να πάρω και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ», δήλωσε σχετικά ο Μαροκινός επιθετικός.

Για τον Σουντανί: «Πριν την προπόνηση της Παρασκευής πέρασα από το νοσοκομείο και τον είδα. Συνάντησα και τον γιατρό και μου είπε πως η εγχείριση πήγε πολύ καλά. Έχουμε χάσει έναν εξαιρετικό παίκτη και εγώ έναν πολύ καλό φίλο με τον οποίο είχαμε χημεία στο γήπεδο και γενικά μέσα στην ομάδα. Περιμένουμε να επιστρέψει γρήγορα γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και μας βοηθούσε πολύ. Έχουμε και άλλους παίκτες για να αντικαταστήσουν το κενό του, ελπίζουμε να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση και να μας δώσουν ό,τι μας έδινε κι εκείνος».

Για τη συνεισφορά του Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμένα και την ομάδα. Έχουμε άψογη συνεννόηση στις προπονήσεις και τους αγώνες. Δίνει σπουδαίες ασίστ και προσφέρει πολλά στην ομάδα. Παρά το μικρό του μέγεθος, είναι τεράστιος και μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να μπούμε καλά στην επόμενη εβδομάδα. Είναι μεγάλη εβδομάδα καθώς έχουμε δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ και ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά αυτήν την εβδομάδα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ