ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελειώνουμε με την Άρσεναλ και ερχόμαστε

Τελειώνουμε με την Άρσεναλ και ερχόμαστε

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον οποίο και νίκησε με το ευρύ 4-0, για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Θρύλος «καθάρισε» νωρίς το ματς. Ο Χασάν στο 4’, ο Ελ Αραμπί στο 6’ και στο 24’ και ο Φορτούνης στο 9’ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλου. Ο Μαροκινός φορ είχε και δοκάρι στο 41’, όπως και ο Χασάν στο 92’. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ (20/2). Ο ΠΑΟΚ (23/2) μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Το τελείωσε πριν καν... αρχίσει!
Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν... αρχίσει, μιας και ήταν ήδη 3-0 στο 9’, με τον Ολυμπιακό να έχει βρει τρία γκολ σε πέντε τελικές! Ο Χασάν δεν έπιασε καλά το σουτ στο 2’, αλλά στο 4’ με βολέ έκανε το 1-0, σκοράροντας ξανά, μετά τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και τη Λαμία για το Κύπελλο. Οι πανηγυρισμοί δεν πρόλαβαν να κοπάσουν και στο 6’ είχαμε το 2-0. Ο Φορτούνης έκανε το πλασέ στην κίνηση, ο Κότνικ δεν υπολόγισε καλά (του έφυγε η μπάλα) και ο Ελ Αραμπί έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 7’ ο Φορτούνης απείλησε με σουτ εκτός περιοχής και στο 9’ «έγραψε» το 3-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ σκόραρε για πρώτη φορά στη σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ένα γκολ που μπορεί να τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο ενόψει της συνέχειας και ψυχολογικά. Ο ρυθμός, όπως είναι λογικό, έπεσε αρκετά, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε κι άλλο γκολ. Στο 24’ έγινε μεγάλο λάθος στο γύρισμα προς τον τερματοφύλακα, ο Ελ Αραμπί το εκμεταλλεύτηκε και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει και δοκάρι στο 41’ με πλασέ, έπειτα από ωραία επιθετική ενέργεια. Ο Φορτούνης άλλαξε μπαλιά για τον Βαλμπουενά, εκείνος γύρισε μέσα στην περιοχή, ο Ελ Αραμπί έπιασε το πλασέ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, ωστόσο ήταν απειλητικός μπροστά με τον Τσιλούλη και τον Καμαρά.

Αλλαγές στο δεύτερο και «σβηστός»
Το σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί ενόψει Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, με την είσοδο του Παπαδόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο, αντί του Γάλλου, ο Ολυμπιακός γύρισε το σύστημά του σε 3-5-2, με τους Ραντζέλοβιτς (δεξιά) και Γκασπάρ (αριστερά) να παίζουν όλη την πλευρά. Ο Ελ Αραμπί, λίγο πριν βγει, απείλησε στο 47’ με το γυριστό από τη σέντρα του Φορτούνη, ενώ στο 52’ ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότνικ. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, πέρα από μία ευκαιρία με τον Σισέ στο 87’. Ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ και οι φάσεις ήταν πολύ λίγες. Κάπως έτσι, ο Θρύλος επικράτησε 4-0 του Πανιωνίου, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο. Πλέον, ο Ολυμπιακός ασχολείται με το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με την Άρσεναλ, στον Πειραιά. Εκείνο με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, επίσης σπουδαίο, μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (62’ Καφού), Φορτούνης, Βαλμπουενά (46’ Παπαδόπουλος), Χασάν, Ελ Αραμπί (56’ Χριστοδουλόπουλος).

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76’ Σίντι Άλι), Κόρμπος (46’ Μίκο), Γρίβας (46’ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης, Καμαρά, Αραμπούλι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ