ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο λόγος που ανανέωσε τον Βαλμπουενά (videos)

Ο λόγος που ανανέωσε τον Βαλμπουενά (videos)

Έγινε γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε με τον Ματιέ Βαλμπουενά για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Ο Γάλλος σταρ το κέρδισε αυτό με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε μαζί του και αμέσως τα βρήκαν οι δυο τους για να δώσουν τα χέρια και να επέλθει η συμφωνία.

Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν αυτές οι οποίες «έσπρωξαν» τον Ολυμπιακό να μιλήσει μαζί με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή από τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το είχε δηλώσει πρόσφατα και ο ίδιος πως θέλει να μείνει στον Θρύλο και η ομάδα του Πειραιά έκανε πράξη την επιθυμία του ίδιου, αλλά και του κόσμου.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων ο Βαλμπουενά για πολλούς λόγους.

Οι κυριότεροι που αποφάσισε και ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει είναι το πάθος που δείχνει ο ίδιος για να αγωνίζεται. Είναι στα 36 του χρόνια αλλά τον βλέπει να τρέχει παντού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων. Επίσης έχει βοηθήσει τον Θρύλο σε πολλούς αγώνες για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Έχει βάλει και ο Βαλμπουενά το λιθαράκι του για να είναι πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, να είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους «32» του Europa League.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ