ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ με Άρσεναλ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ με Άρσεναλ

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ, για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, για τους «32» του Europa League, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των 32 του UEFA Europa League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ARSENAL που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 20/02/20 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεΑ της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ