ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος το ζήτησε, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Ο κόσμος το ζήτησε, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην τα κατάφερε στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «32» του Europa League, ωστόσο δεν μένει στην ήττα με 1-0. Άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Και συγκεκριμένα, στην κυριακάτικη (23/2) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 25η αγωνιστική.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, για πολλούς λόγους, με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες! Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ο Θρύλος, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κράτους! Το σύλλογο που η Πολιτεία έσωσε από τον υποβιβασμό, μέσω τροπολογίας… εξπρές. Εν μία νυκτί…

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι και «διψασμένοι» να αποδείξουν το προφανές. Ότι είναι… σκάλες ανώτεροι από τους Θεσσαλονικείς! Οφείλουν να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Κόντρα σε οποιαδήποτε «ομορφιά» λάβει χώρα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να επηρεαστούν από τίποτα.

Από εκεί και πέρα, τόσο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους «κανονιέρηδες», όσο και με τη λήξη του, οι οπαδοί των Πειραιωτών ζήτησαν «διπλό» στην Τούμπα. Σύσσωμος ο Ναός σείστηκε από την καθολική επιθυμία και απαίτηση του λαού του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου!

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, έλαβαν το μήνυμα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Να «πατήσουν» τον ΠΑΟΚ, να κλείσουν στόματα και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας τη διαφορά στο +5! Κάνοντας ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ