ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Το πιστεύουμε. Θα κάνουμε τα πάντα»

«Το πιστεύουμε. Θα κάνουμε τα πάντα»

Πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού έχει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ, ο προπονητής του Θρύλου τόνισε πως στην ομάδα θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την ανατροπή, όσο δύσκολο και να είναι. Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

-Πιστεύετε ότι σας χρωστάει κάτι το Λονδίνο από τον προηγούμενο αγώνα με την Τότεναμ;
«Πράγματι είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση που έχει δείξει σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Το να παίξουμε απλά καλά δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα παίζει από τον Ιούλιο και έχουμε αποδείξει πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ και το πιστεύουμε όλοι μαζί τα καταφέρνουμε».

-Απουσιάζουν τρεις παίκτες, Σουντανί, Σεμέδο και Φορτούνης. Πόσο δυσκολεύει αυτό το έργο της ομάδας;
«Είναι τρεις σημαντικές απουσίες. Δύο από ανάγκη και μία από απόφασή μας. Η ομάδα έχει δείξει τις δυνατότητές της και με απουσίες έχουμε κάνει την έκπληξη. Έχουμε δείξει ότι το πιστεύουμε. Το έχουμε μέσα μας και θα κάνουμε τα πάντα. Όλοι οι παίκτες έχουν αφομοιώσει 100% τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούμε και ελπίζουμε να το βγάλουμε και στο γήπεδο και να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

-Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε μία δυνατή έδρα, στην Τούμπα. Πόσο μετράει αυτό για την ψυχολογία της ομάδας.
«Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή γιατί παίζουμε σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι σημαντικό να παίζουμε στην Ευρώπη. Μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα μας αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε καλά. Είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα δυνατό ματς όταν έχεις ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια. Σίγουρα η νίκη αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ μας βοηθάει».

-Με βάση την εικόνα στο Καραϊσκάκη, ποια θεωρείται ότι είναι τα πιο καλά στοιχεία της Άρσεναλ;
Πράγματα είναι μία ομάδα που τελευταία έχει βελτιωθεί στην επίθεση. Το έδειξε και στο Καραϊσκάκη. Όταν θέλει να κάνει ζημιά στον αντίπαλο το κάνει. Είναι δυνατή και στις μεταβιβάσεις της. Εμείς δείξαμε ότι σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε πλεονεκτήματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα».

Σε ερώτηση για τον Φορτούνη και διάφορα σχόλια του κόσμου του Ολυμπιακού, απάντησε: «Κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο παίζουμε ένα σημαντικό ματς. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πολλά και αυτό θέλει να κάνει και αύριο. Οι φίλαθλοί μας είναι εδώ για να μας στηρίξουν. Όλοι κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

-Το αποτέλεσμα θα κριθεί στη δίψα για το αποτέλεσμα ή στο μυαλό;
«Θα παίξει ρόλο η δίψα, αλλά η θέληση και μόνο δεν αρκεί. Για αυτό και οι ομάδες ξοδεύουν πολλά χρήματα, για να μπορέσουν να αποκτήσουν τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει το πνεύμα και η οργάνωση στην ομάδα μας. Έχουμε παίκτες με καλή τεχνική και τακτική. Έχουμε μία ομάδα η οποία αποτελεί μία οικογένεια. Είμαστε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και έχουμε όλα τα συστατικά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι λίγο απ’ όλα, δεν έχει να κάνει μόνο με τη θέληση και τη δίψα, δεν φτάνει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ