ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ονειρική βραδιά, μεγάλη δικαίωση για όλους»

«Ονειρική βραδιά, μεγάλη δικαίωση για όλους»

Τεράστια ήταν η χαρά, η συγκίνηση και η περηφάνια του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τη μυθική, τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Emirates. Και την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο ηγέτης του Θρύλου, μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μοίρασε συγχαρητήρια σε άπαντες και έκανε λόγο για ονειρική βραδιά, αλλά και δικαίωση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, δεν σταματάμε. Ήταν μία τεράστια νίκη και μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μέσα σε ένα ωραίο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι παίκτες μας έβγαλαν το ταλέντο τους. Τους είχαμε πει να έρθουν εδώ και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Είπα στον προπονητή μας ότι θα κερδίσουμε, γιατί φαινόταν. Το βλέπαμε ότι το είχαν πιστέψει και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους.

Μαζί με 6000 οπαδούς μας ήταν ονειρική βραδιά για όλους. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώσει σε πολλές τέτοιες βραδιές. Σίγουρα είναι μία μεγάλη δικαίωση για όλους. Για τη διοίκηση για το προπονητικό τιμ, για τους παίκτες μας, για τα εκατομμύρια φιλάθλους μας. Οι οποίοι είναι συνέχεια κοντά μας. Τους το χρωστάγαμε αυτό, το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας. Όπως σας είπα δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Σε όλη την πορεία παίξαμε με μεγάλους δυνατούς αντιπάλους. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και συνεχίζουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ