ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κάτι που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ» (video)

«Κάτι που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ» (video)

Πανευτυχής και συγκινημένος ήταν και ο Γκιλιέρμε μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού. «Τα συναισθήματά μου είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ. Είναι μία φανταστική βραδιά. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Είναι μία βραδιά που δεν ξεχάσω ποτέ. Είναι η βραδιά που ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος στην κάμερα του Olympiacos TV και συνέχισε:

«Εκμεταλλευτήκαμε όλες μας τις δυνάμεις, εξαντλήσαμε όλες μας τις δυνάμεις και αυτό οφείλεται στο ότι το πιστεύαμε πολύ. Ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά το πιστεύαμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα για να το πετύχουμε αυτό. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Να ευχαριστήσω, πάνω απ’ όλα, το Θεό που μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε μέχρι εδώ».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη και την πρόκριση: «Στο Θεό κυρίως γιατί μας έδωσε την ικανότητα να βρισκόμαστε εδώ και να καταφέρουμε αυτό που κάναμε. Στην οικογένειά μου που είναι δίπλα μου και μου συμπαραστέκεται, είτε είμαι καλά, είτε δεν είμαι. Στον κόσμο, σε όλους τους συμπαίκτες μου, στην ομάδα, γιατί όλοι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσουμε ως εδώ. Στους φιλάθλους που ήταν παρόντες σήμερα, γιατί για όσο παιζόταν το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν και σε όλους όσοι βοήθησαν να το πετύχουμε αυτό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ