«15 ράμματα ο Σα, ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ και στο VAR»
Στην κάκιστη διαιτησία του ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη, αναφέρθηκε ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος εστίασε στο δολοφονικό τάκλιν με τις τάπες του Μουνιέ στον Σα. Που είχε σαν αποτέλεσμα, να κάνει 15 ράμματα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας.
Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, έκανε λόγο για δικαίωση του Θρύλου αναφορικά με την πρότασή του στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο. Ζητώντας ξένους διαιτητές στα πλέι οφ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στο VAR.
Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια ωστόσο θα θέλαμε ως Ολυμπιακός να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν. Να σταθούμε στη φάση του Σα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Ωστόσο στη φάση αυτή ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη. Δεν πήγε ούτε στο VAR. Αυτή η φάση μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Υπάρχουν και άλλες φάσεις, αλλά στεκόμαστε στη φάση του Σα. Του έγιναν 15 ράμματα, αλλά ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο. Να υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς στα πλέι οφ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR».







