Στα σύνορα του Έβρου η αποστολή βοήθειας του Ολυμπιακού (video)
Έφτασε στα σύνορα η αποστολή βοήθειας του Ολυμπιακού προς τις γυναίκες και τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.
Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε αρχικά στο στρατόπεδο «Κανδυλάπτης» όπου έγινε η εκφόρτωση των 75 τόνων του υλικού, που περιλαμβάνουν ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη.
Εκεί, η 11μελής ομάδα εθελοντών των «ερυθρολεύκων», με επικεφαλής τον πρόεδρο της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλη Βασιλειάδη, υπογράμμισε πως θα είναι δίπλα στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις για οτιδήποτε χρειαστούν.
Στη συνέχεια, η ομάδα εθελοντών του Ολυμπιακού συνέχισε και έφτασε στο συνοριακό φυλάκιο Κήπων, όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.
«Σας ευχαριστούμε που μας σκέπτεστε. Να είστε σίγουροι όταν γυρίσετε πίσω ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και εμείς είμαστε εκείνοι που το διασφαλίζουμε» τόνισε ο κ. Χουδελούδης.
Στην ομάδα εθελοντών ο Νίκος Βαμβακούλας
Μέλος της αποστολής των «ερθρολεύκων» που έφτασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος έδωσε αναμνηστικά στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.
Μάλιστα, ο κ. Χουδελούδης του έκανε γνωστό ότι αποτελούσε το ίνδαλμά του κατά τα παιδικά του χρόνια, παρακολουθώντας τον να αγωνίζεται με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».
Πηγή: megatv.com







