Η δικαίωση Χασάν και ο... πονοκέφαλος Μαρτίνς!

Η δικαίωση Χασάν και ο... πονοκέφαλος Μαρτίνς!

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Αχμέντ Χασάν αποτέλεσε ένα από τα πιο... αμφιλεγόμενα πρόσωπα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, όμως, επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και φρόντισε με το… καλημέρα, να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Να δικαιώσει άπαντες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Πως το κατάφερε αυτό; Μα, φυσικά, μέσω της σκληρής δουλειάς και των εμφανίσεών του στον αγωνιστικό χώρο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο «Φαραώ» μετράει, μέχρι στιγμής, 4 γκολ (2 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), βοηθώντας τα μέγιστα τους «ερυθρόλευκους»!

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο 27χρονος φορ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, δεν πέρασε... απαρατήρητο στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής στράικερ του Θρύλου, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή του, Ελ Μπαντρί, για τις αναμετρήσεις με το Τόγκο, στις 26/3 και 29/3, για τα προκριματικά του Africa Cup of Nations! Να σημειωθεί, ότι θα πρέπει να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, στις 23 του μηνός.

Δεδομένα, η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τον Αιγύπτιο άσο των Πειραιωτών, ο οποίος επέστρεψε στο Λιμάνι, δουλεύει σκληρά και βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται.

Φυσικά, κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την πλευρά του, έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς, που επέμεινε πολύ στον Χασάν.

Ωστόσο, αναμφίβολα, ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών έχει λόγο να... πονοκεφαλιάζει με την κλήση του «Φαραώ» στην Εθνική του ομάδα, μία μέρα μετά το ματς (22/3) με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Και σε ένα κομβικό χρονικά σημείο, τη στιγμή, μάλιστα, που και ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ