ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χρόνια πολλά, ηγέτη του Θρύλου!

Χρόνια πολλά, ηγέτη του Θρύλου!
Book Small Mobile

Ιδιαίτερης και ξεχωριστής σημασίας, ημέρα γιορτής είναι η σημερινή (25/3) για τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Εμείς, μέσω του redking.gr, του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να συνεχίσει αδιάκοπα να μεγαλώνει, σε όλα τα επίπεδα, τον Θρύλο.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, του οποίου η αγάπη του για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο είναι απέραντη και ανιδιοτελής. Δεν έχει κρύψει ποτέ, βλέπετε, ότι πέραν από ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είναι οπαδός της ομάδας του Πειραιά.

Ωστόσο, το έργο του δε σταματάει μόνο στην ποδοσφαιρική ομάδα. Συγκεκριμένα, μέσω της τεράστιας και καθοριστικής συμβολής του, έχουν καταφέρει να ανθίσουν και να εκτοξευθούν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, σαρώνοντας κάθε εγχώριο τίτλο. Την ίδια στιγμή, έχουν κατακτηθεί ευρωπαϊκά τρόπαια και κάθε χρονιά που περνάει, οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι. Δεν υπάρχει… ταβάνι.

Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε ότι αυτές οι ημέρες δεν ήταν εύκολες για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, λόγω της περιπέτειάς του με τον κορονοϊό, τον οποίο, όμως, νίκησε. Και έστειλε μήνυμα ζωής σε όλο τον κόσμο.

Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Θρύλου μας, να χαίρεται το όνομά του και να πανηγυρίσει νέες κούπες με την ομάδα της καρδιάς του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ