ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Χρόνια πολλά, Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε»

«Χρόνια πολλά, Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε»
Book Small Mobile

Το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου έστειλε ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Αναλυτικά: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα τιμής και εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες. Σήμερα τιμάμε τον αγώνα του ελληνικού λαού απέναντι στον οθωμανικό ζυγό. Σχεδόν δύο αιώνες μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το μήνυμα παραμένει επίκαιρο. Ο αγώνας για την πατρίδα, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία είναι διαρκής. Με την τουρκική προκλητικότητα στο «κόκκινο», με την επιθετική και παράνομη συμπεριφορά της γείτονος σε διεθνές επίπεδο, όλος ο πολιτικός κόσμος ενωμένος πρέπει να στοιχηθεί πίσω από μία εθνική γραμμή, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πατρίδα μας.

Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει τη χώρα μας, αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις. Ο καλύτερος, τρόπος για να τιμήσουμε τη σημερινή ημέρα, σε αυτή τη συγκυρία, είναι να επιδείξουμε όλοι πνεύμα κοινωνικής συνείδησης και ατομικής ευθύνης. Βάζοντας ο καθένας από εμάς, το κοινό καλό, πάνω από το ατομικό.

Εύχομαι ο αγώνας που δίνει ολόκληρη η ανθρωπότητα απέναντι σε αυτόν τον «ύπουλο εχθρό» να είναι σύντομα νικηφόρος. Ας κρατήσουμε ψηλά το εθνικό μας φρόνημα τις ημέρες αυτές και ας πράξει ο καθένας μας αυτό που οφείλει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!
Θα τα καταφέρουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ