ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ύμνοι για τον Θρύλο! «Στις πιο πετυχημένες ομάδες του πλανήτη!»

Ύμνοι για τον Θρύλο! «Στις πιο πετυχημένες ομάδες του πλανήτη!»

Ο Ολυμπιακός αποτελεί, χωρίς καμία αμφιβολία, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Έναν γίγαντα με 44 πρωταθλήματα, μία ένδοξη ιστορία και ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον!

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, από όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε το τιμόνι του Θρύλου, η ομάδα έχει καταφέρει να εκτοξευθεί, σε όλα τα επίπεδα. Συμπεριλαμβάνεται, πλέον, στην ελίτ του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Δεν το λέμε εμείς. Έχει αποδειχθεί και συνεχίζει να επιβεβαιώνεται συνεχώς, με κάθε τρόπο. Ενδεικτικό είναι, μάλιστα, δημοσίευμα της κινεζικής ιστοσελίδας «globaltimes.cn», η οποία υποκλίθηκε στο μεγαλείο των Πειραιωτών, τους οποίους συμπεριέλαβε στις πιο επιτυχημένες ομάδες του πλανήτη!

Αυτό και μόνο, τα «λέει» όλα. Συγκεκριμένα, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Μάλιστα, είχε πάρει 7 σερί από το 2011-2017. Εχει κερδίσει επίσης 27 Κύπελλα. Εκτός συνόρων είχε κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο το 1963».

Τεράστια και παγκόσμια αναγνώριση, λοιπόν, για τον Θρύλο, που βρίσκεται μεταξύ συλλόγων όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο, Μπενφίκα και άλλες...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ