ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγαλείο Μαρινάκη: Δωρεά 100.000 ευρώ στη μάχη κατά του ιού!

Μεγαλείο Μαρινάκη: Δωρεά 100.000 ευρώ στη μάχη κατά του ιού!
Book Small Mobile

Σε μία μεγαλειώδη κίνηση και πρωτοβουλία προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δείχνοντας ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού προσέφερε το ποσό των 100.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr! Χρήματα  τα οποία προορίζονται για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού, στη μάχη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού απέναντι στον κορονοϊό. Απέναντι στην πανδημία, σε αυτόν τον αόρατο εχθρό...

Την είδηση έκανε γνωστή στον αέρα της εκπομπής ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, αναφέροντας ότι: «Δόξα τον Θεό είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές. Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ. Ο Ολυμπιακός όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές. Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά απ' όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι: «Αντιλαμβάνεστε πως ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ. Είναι επιθυμία του προέδρου μας κ. Μαρινάκη να είμαστε στον δύσκολο αγώνα που δίνουν δίπλα τους. Να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Ο Απρίλιος είναι ένας δύσκολος μήνας. Παράλληλα πρέπει να δούμε και όλα τα ενδεχόμενα για την συνέχεια. Στην ομάδα εργασία θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό η κ. Λίνα Σουλούκου. Είναι σημαντικό να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι από τις πιο βαριές βιομηχανίες της χώρας. Απασχολεί 40.000 κόσμο. Είναι οι παίκτες, οι προπονητές, το προσωπικό, ο Τύπος. Πριν από κάποιες ημέρες έκλεισε ο Sport24radio και ευχή όλων είναι να μην μειωθούν ή να χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας. Προέχει η υγεία αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται με την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως θα κινηθεί».

Από την πλευρά τους, μεγάλη βοήθεια προσφέρουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Συγκεκριμένα, θα δώσουν άλλα 12.000 ευρώ, ενώ επιφυλάσσονται και για άλλη δωρεά! «Οι πράξεις μετράνε στο τέλος. Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους. Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12 χιλιάδες ευρώ. Σίγουρα ένα σεβαστό ποσό αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τοροσίδης, στο live του «gazzetta», στο πλαίσιο του τηλεμαραθωνίου αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ