ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τα φιλαράκια τα νοιάζει να μην πάρει τίτλους ο Ολυμπιακός...»

«Τα φιλαράκια τα νοιάζει να μην πάρει τίτλους ο Ολυμπιακός...»

Το σχόλιό του για τους Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που ζητούν τη διακοπή και την… ακύρωση της σεζόν λόγω κορονοϊού, έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω των Social Media.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγραψε στο Instagram: «Κάτι για τα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί με ρωτάτε πολλοί: Τα αδερφάκια τα καλά, συμφωνούν σε όλα, βλέπω. Μετά τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητάει να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα ως μη γενόμενα. Δηλαδή, σαν να μη μόχθησε κανείς αυτή τη χρονιά, να τα σβήσουμε όλα. Όχι. Δεν τους έπιασε ο πόνος για την κοινωνία, ούτε ο ιός τους ένοιαξε. Ούτε, φυσικά, τα αθλήματα! Εδώ η ομάδα της περιοχής των Αμπελοκήπων έχει να παίξει δέκα χρόνια Ευρώπη! Τα φιλαράκια τα νοιάζει ΜΟΝΟ ΕΝΑ: Να μην πάρει τους τίτλους ο Ολυμπιακός.

Πάμε, τώρα, να δούμε τι μας νοιάζει εμάς; Μας νοιάζει να εξαντληθούν τα περιθώρια με ασφάλεια για όλους, να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ. Αν, όμως, η πανδημία δεν κοπάσει και τα Πρωταθλήματα διακοπούν οριστικά, τότε να τιμηθεί η προσπάθεια αθλητών και ομάδων σύμφωνα με το δίκαιο και αναλογικά με τη θέση που κατέκτησαν μέχρι τη διακοπή. Τα πράγματα είναι απλά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ