ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ό,τι καλύτερο συνέβη στην καριέρα μου"

Συνέντευξη σε Μέσο (σ.σ.: στην ιστοσελίδα estoenlinea) της πατρίδας του παραχώρησε ο Άλαν Πουλίδο, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως στον Ολυμπιακό διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, όντας πανευτυχής και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμη ο Μεξικανός επιθετικός, εξέφρασε για ακόμη μία φορά την τεράστια επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της πατρίδας του. Μάλιστα ο 25χρονος τόνισε πως είναι πολύ περίεργο που, από τη στιγμή που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν έχει κληθεί ακόμη στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Επίσης, έδωσε το... σύνθημα και για τον επόμενο μεγάλο στόχο του Θρύλου, που φυσικά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και του νταμπλ.

Ο Άλαν Πουλίδο σχολίασε ότι "Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος αυτός ήταν διαφορετικός από τον προηγούμενο. Περισσότερος χρόνος για να παίζω. Περισσότερα γκολ που έχω βάλει. Κατέκτησα το πρωτάθλημα. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην καριέρα μου. Δυσκολεύτηκα για να βρεθώ στην 11άδα αλλά το κατάφερα. Αισθάνομαι ότι είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να πετύχω τα πάντα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το κύπελλο. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ