Επιστρέφει στις προπονήσεις, με υπευθυνότητα!
Αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις, στο Ρέντη, μετρούν άπαντες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μία επιστροφή, θυμίζουμε, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαΐου.
Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα σεβαστούν και θα τηρήσουν, όπως από την πρώτη μέρα, τα αυστηρά πρωτόκολλα που η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Πράττοντας, όπως πάντα, με υπευθυνότητα.
Παράλληλα, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα προπονούνται ανά γκρουπ. Και θα πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00).
Αναλυτικά όσα αναφέρει το Olympiacos.org:
«Όπως έκανε από την πρώτη μέρα, ο Ολυμπιακός σεβόμενος τις οδηγίες και τις αποφάσεις είναι έτοιμος για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00)».









