ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι "βόμβες" του Παπουτσέλη για ΑΕΚ και Βαρδινογιάννη

Οι

 

Εμείς κομπλεξικοί δεν είμαστε. Και ωραία, αφού το αναλύσατε το πέναλτι του Παπουτσέλη, γιατί δεν εστιάζετε και σε δύο ακόμη πράγματα από αυτά που είπε;

Ας τα δούμε μαζί λοιπόν. Το πρώτο για τον παρατηρητή μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός…

«Ήταν ο Ζλατάνος και έλεγε ότι η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής επειδή έτσι του είχε πει ο «καπετάνιος». Όπως έμαθα αργότερα, τον είχε πιάσει ο «καπετάνιος» και του έλεγε για μένα... τελείωσε τον, τελείωσε τον», τόνισε.

Αλήθεια; Μιλούσε ο Βαρδινογιάννης με παρατηρητές; Με τον γνωστό Ζλατάνο; Και τους ζητούσε να τελειώσουν και διαιτητές;

Για σκεφτείτε να ήταν ο Μαρινάκης, ε; «Πόλεμος» σήμερα…

Πάμε και παρακάτω, στην… αγαθιάρα την ΑΕΚ.

«Ο παράγων της ΑΕΚ, κ. Στράτος πριν αρχίσει ο αγώνας μου έφερε ένα χαρτάκι όπου είχε σημειωμένα τα ονόματα δώδεκα ποδοσφαιριστών της ομάδας του που βρίσκονται στο όριο και μου ζήτησε να προσέξω να μην τους κιτρινίσω και χάσουν το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Έσκισα το χαρτάκι μπροστά του και του είπα ότι θα δείξω κίτρινη σε όποιον δώσει αφορμή για κίτρινη. Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ πρόσεξαν πολύ και δεν πήραν κάρτα. Μόνο ο Κοπιτσής αποβλήθηκε επειδή έδωσε αφορμή και χωρίς καν να διαμαρτυρηθεί», επισήμανε.

Πάμε κι εδώ τώρα. Αλήθεια, ο κ. Στράτος έκανε τέτοια πράγματα; Χαρτάκι σε διαιτητές; Για να προστατεύσουν ποδοσφαιριστές; Τι μας λέτε ρε παιδιά! Κι εμείς που νομίζαμε πως για όλα τα… κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου ευθύνεται ο Ολυμπιακός!

Σκεφτείτε τώρα εσείς, αυτό το χαρτάκι να το πήγαινε σήμερα ο Σάββας Θεοδωρίδης για παράδειγμα. «Πόλεμος»…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ