ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να τελειώσει η χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο"

Στην αναμέτρηση στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", στον πρώτο γύρο, άνοιξε το σκορ. Σε εκείνη του ΟΑΚΑ αποβλήθηκε από τον Καλογερόπουλο. Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν ένα πρόσωπο που είχε έντονη παρουσία στα φετινά ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα. Αλλά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μια άλλη ιστορία. Με το Θρύλο να είναι αποφασισμένος για το νταμπλ.

Κάτι που εξήγησε ο Ισπανός αμυντικός, αναφέροντας πως "Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν αποτελεί ρεβάνς για εμένα, είναι ακόμη μια ευκαιρία για να έρθει ακόμη ένα Κύπελλο στη ομάδα ώστε να τελειώσει πολύ καλά η χρονιά, με ένα τρόπαιο".

Στο ερώτημα εάν θα ήθελε να σκοράρει εκ νέου κόντρα στην ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι "Όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως ομάδα, όποιος και να σκοράρει δεν έχει σημασία, σημασία έχει να έρθει η νίκη".

Όσον αφορά στην αγωνιστική απραξία των "ερυθρολεύκων" για σχεδόν 20 ημέρες, τόνισε πως "Όχι, δεν μας επηρεάζει γιατί προπονούμαστε πολύ καλά, κρατάμε πολύ υψηλά το επίπεδό μας, είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό".

Ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο και ο Μποτία ρωτήθηκε για το θέμα αυτό και πώς το αντιμετωπίζουν στην Ισπανία, για να απαντήσει "Είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις το πως ένας τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, πως ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχει θεατές. Αυτό είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, το ωραίο και για τις δύο ομάδες θα ήταν να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά αφού δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και στο πως θα κερδίσουμε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ