ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρόμαξε ο Εσιέν!

Τρόμαξε ο Εσιέν!
Book Small Mobile

Τα ψέματα τελείωσαν... Σε δύο μέρες ο ΠΑΟ θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα -και- του φετινού πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και όπως είναι φυσικό τα... φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν για τα καλά τους "πράσινους"!

Ο μόνος που -δικαιολογημένα ως έναν βαθμό- δείχνει να είναι στον... κόσμο του, είναι ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας, δυναμκής, αλλά και προσωπικότητας, υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα του και στον Θρύλο.

Στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής του ΠΑΟ δοκίμασε στο δίτερμα τον Μίκαελ Εσιέν με τους βασικούς! Μέχρι και ο ίδιος ο Γκανέζος δεν πίστευε στα μάτια του! Ο Στραματσιόνι μάλλον πιστεύει ότι έχει στην διάθεσή του τον... Εσιέν της Τσέλσι και ετοιμάζεται να τον ρίξει στο ντέρμπι!

Βέβαια, ο Εσιέν του ΠΑΟ μ' εκείνον της Τσέλσι δεν έχουν καμία σχέση, καθώς ο πρώτος είναι πλέον "παλαίμαχος" και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι κοντεύει να φύγει και ο Νοέμβρης και ακόμα ν' ακουμπήσει μπάλα το... μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα των "πράσινων"!

Εμείς, πάντως, θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη... Αν επιμείνει ο Στραματσιόνι στο να υπολογίζει τον Εσιέν για την βασική 11άδα του επικείμενου ντέρμπι, μην αποκλείετε καθόλου το ενδεχόμενο την ύστατη στιγμή ο Γκανέζος να... πάθει κάποιο τράβηγμα (ναι, από την... υπερπροσπάθεια θα είναι) και να μην καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ