ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Επιθυμία του να παραμείνει στην Μπόκα»

«Επιθυμία του να παραμείνει στην Μπόκα»

Σε… σήριαλ τείνει να μετατραπεί η υπόθεση ενδεχόμενου νέου δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς, από τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε, ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού λήγει στις 30 Ιουνίου, με τον μάνατζέρ του, Ερνάν Ρουμπιόλα, να τονίζει σε δηλώσεις του: «Την απόφαση θα την πάρει η Μπόκα. Είναι άνετος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Μπόκα, αυτή είναι προτεραιότητα. Υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού. Δεν βλέπω κανένα εμπόδιο σε αυτό».

Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος του 25χρονου φορ μίλησε και στο ραδιόφωνο Rivadavia, εστιάζοντας στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης: «Το οικονομικό μέρος με τον Φράνκο και με την Μπόκα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Το οικονομικό ζήτημα δεν ήταν εμπόδιο σε κανένα από τα κλαμπ που έπαιξε ο Φράνκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Ρουμπιόλα σημείωσε ότι δεν υπάρχουν ακόμη επαφές με τη διοίκηση για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, υποστηρίζοντας: «θα ήταν η ιδανική στιγμή για να μάθουμε πού βρισκόμαστε και ποια είναι η πρόθεση του συλλόγου».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ