ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάριο για ρεβάνς με Γουλβς εκτός Αγγλίας

Σενάριο για ρεβάνς με Γουλβς εκτός Αγγλίας

Ποιος δεν θυμάται το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League και τι είχε γίνει μέχρι να διεξαχθεί εκείνο το παιχνίδι!

Ήταν στο ξεκίνημα της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και το παιχνίδι είχε φτάσει μία... ανάσα μέχρι και να μη γίνει καν. Τελικά έγινε ο αγώνας χωρίς όμως κόσμο, αν και τα εισιτήρια είχαν δοθεί από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών και ο Ολυμπιακός πήρε το 1-1 απέναντι στους Άγγλους. Σε ένα ματς στο οποίο από το πρώτο ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Ρούμπεν Σεμέδο.

Η ρεβάνς πλέον έχει πάει αρκετά πίσω εξαιτίας του κορονοϊού.

Έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και θα περάσει άλλος τόσος καιρός μέχρι τη ρεβάνς!

Αρχικά σενάρια ανέφεραν πως το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Γουλβς στις 6 Αυγούστου, μετά πήγε 15 και τώρα η νέα ημερομηνία που «ακούγεται» είναι στις 12 Αυγούστου.

Δεν «παίζεται» όμως μόνο η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και η έδρα.

Υπάρχει και το σενάριο η ρεβάνς με τη Γουλβς να γίνει εκτός Αγγλίας. Εξαιτίας του γεγονός πως η Αγγλία «χτυπήθηκε» με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα από τον ιό. Αλλά και επειδή το Γουλβερχάμπτον ήταν μία από τις πόλεις με αυξημένα κρούσματα στην Αγγλία...

Να σημειωθεί βέβαια πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και τα πάντα είναι ανοιχτά, μέχρι να αποφασίσει οριστικά η UEFA.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ