ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποφασισμένος να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι!

Αποφασισμένος να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6-7 Ιουνίου, ξεκίνησε. Όπως έχει γίνει αντιληπτό, άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς τη σέντρα, στο δρόμο για την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος!

Μπορεί, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το... μαξιλαράκι του +14 από τον δεύτερο και καταϊδρωμένο ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν εφησυχάζει κανείς.

Ναι, η βαθμολογική διαφορά από τους Θεσσαλονικείς είναι πολύ μεγάλη. Ναι, ο Θρύλος βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένοι, με… τρέλα και πάθος, να μην χαλαρώσουν στιγμή. Άπαντες επιθυμούν να συνεχίσουν μέχρι τέλους με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, να μην σταματήσουν να δείχνουν την εξαιρετική εικόνα που έδειξαν όλη τη σεζόν και να εξασφαλίσουν την κούπα.

Παράλληλα, κανείς στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο δεν ξεχνά τα όσα είδαμε και ζήσαμε (και) φέτος, τη στιγμή που όλο το τελευταίο διάστημα κάποιοι λυσσάνε για παύλες, κάνοντας λόγο για «χάρτινα» πρωταθλήματα και άλλες τέτοιες αστειότητες.

Κανένας εφησυχασμός στον Ολυμπιακό, λοιπόν, στο δρόμο για την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ