ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και πώς να ξεχάσουν τον οπλοφόρο της Τούμπας;

Και πώς να ξεχάσουν τον οπλοφόρο της Τούμπας;

Λίγα χρόνια έχουν περάσει από το ντου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο και κανείς δεν ξεχνάει. Και πώς να το ξεχάσεις, δηλαδή.

Στο Βέλγιο, λοιπόν, ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στον τοπικό Τύπο και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για εκείνο το σκηνικό! «Δεν είχες φοβηθεί με όλα αυτά τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πριν από δύο χρόνια, η διοργάνωση είχε στιγματιστεί από ένα σημείο αναφοράς, όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα όπλο. Στο Βέλγιο αυτός ο άνθρωπος θα τιμωρούταν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, ενώ στην Ελλάδα απλώς πέρασε» ανέφερε αρχικά.

Η απάντηση του Κάιπερς; Τι να πει κι εκείνος... «Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για αυτή την υπόθεση, άρχισε το επόμενο πρωτάθλημα με δύο ποινές. Αλλά ποιος είμαι εγώ για να καταδικάσω το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ας πούμε απλά ότι δεν σοκάρομαι πλέον με όσα βλέπω και ακούω στην Ελλάδα».

Και επειδή είναι πάντα επίκαιρο, μιλάνε εκείνοι για... χάρτινο πρωτάθλημα, όταν δύο φορές έχουν γλιτώσει τον υποβιβασμό. Και η μία αφορούσε την περίπτωση με το ντου του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο. Τι άλλα νέα;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ