ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Άξια ο Ολυμπιακός»

«Άξια ο Ολυμπιακός»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος και με μεγάλη διαφορά, εξέφρασε ο Ανδρέας Γιαννιώτης μιλώντας στο Novasports.gr. «Ο Ολυμπιακός άξια έχει αυτή τη διαφορά. Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε σχετικά ο Έλληνας πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Αναφερόμενος στο μέλλον του (παίζει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ), τόνισε: «Θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Είμαι προσηλωμένος. Δεν λέω ποτέ, όμως, για τίποτε».

Για τον Τζολάκη: «Δούλεψα μαζί του. Είναι ταλαντούχος. Αν συνεχίσει έτσι, έχει λαμπρό μέλλον».

Για τον Τσιμίκα: «Μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον πολυτιμότερο παίκτη του Ολυμπιακού αυτήν τη σεζόν: «Ο Μπουχαλάκης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Τσιμίκας επίσης. Ο Ελ Αραμπί με τα γκολ που έχει πετύχει, έχει δώσει λύσεις. Ο Σα είναι πολύ καλός και ο Σεμέδο επίσης».

Για το τι του έμεινε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα, ειδικά σε μικρότερη ηλικία. Ατελείωτες ώρες προπόνησης στου Ρέντη, με τον Αλέκο Ράντο να κάνω ατομικές προπονήσεις ώρες ατελείωτες. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε πολύ. Έγινε τι έγινε την περασμένη σεζόν, όμως, είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνω για να μείνω. Έπρεπε να πάρω απόφαση, την πήρα, έφυγα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ