ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους θέλει όλους πανέτοιμους και ετοιμοπόλεμους!

Τους θέλει όλους πανέτοιμους και ετοιμοπόλεμους!

Στις ομαδικές προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα (18/5) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και άπαντες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ, στις 6-7 Ιουνίου.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, λοιπόν, όσο πλησιάζει η σέντρα και η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τόσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί προπόνησης στο Ρέντη.

Έγινε αντιληπτό, άλλωστε, τις τελευταίες μέρες, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων (έγινε και σήμερα, Σάββατο), ζητώντας, πλέον, το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του.

Ναι μεν είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στην επιθυμητή φυσική τους κατάσταση, ωστόσο ο Πορτογάλος κόουτς θέλει και ασκήσεις με την μπάλα, τακτική, τελειώματα, τα πάντα!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι και στη σημερινή (23/5) προπόνηση στο Ρέντη, πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό, ο 49χρονος τεχνικός του Θρύλου έδινε συνεχώς οδηγίες. Και η ένταση της προπόνησης ανέβηκε αισθητά.

Βλέπετε, ο Μαρτίνς θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους και έτοιμους ενόψει της επανέναρξης της Super League. Τη στιγμή, φυσικά, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και η Ευρώπη και συγκεκριμένα, η ρεβάνς με την Γουλβς, στο Μολινό, για τους «16» του Europa League.

Συνεπώς, κανείς δεν... περισσεύει και άπαντες πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, προκειμένου να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις, όποτε και αν τους ζητηθεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ