ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Όταν θέλω βοήθεια, μιλάω με τον Σαλάχ»

«Όταν θέλω βοήθεια, μιλάω με τον Σαλάχ»

Για τη σχέση του με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Σαλάχ, αλλά και το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τις δυσκολίες του στο ποδόσφαιρο, μίλησε ο Αχμέντ Χασάν.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις σε podcast του «kingfut», τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Όταν χρειάζεσαι τη βοήθεια κάποιου θα πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να μιλάς και να είσαι σίγουρος ότι είναι γνώστης του αντικειμένου για το οποίο μιλάτε.

Για παράδειγμα σαν ποδοσφαιριστής όταν θέλω βοήθεια ή συμβουλή τη ζητάω από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που είναι πρότυπο για όλους. Τον επιλέγω από το μιλήσω με κοντινό φίλο ή κάποιον άλλο.

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι επειδή οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, είναι πάντα χαρούμενοι και πως όλα είναι εύκολα. Δεν είναι έτσι. Εγώ προσωπικά είχα τραυματισμούς και χειρουργεία. Αυτούς τους τρεις - τέσσερις μήνες, πρέπει να έχεις υποστήριξη.

Ακόμα και ένα μήνυμα "γίνε γρήγορα καλά" μπορεί να δώσει θετική ενέργεια. Όλοι έχουμε προβλήματα και δεν είναι ντροπή να το λέμε. Πρέπει όμως να το μοιραζόμαστε το πρόβλημα και να συμβουλευόμαστε τους άλλους

Πολλοί άνθρωποι περνούν πολλά προβλήματα τα οποία δεν πιστεύουμε ότι θα συμβούν σε εμάς. Γι' αυτό πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να πούμε και τι όχι. Με μία λέξη μπορεί να καταστρέψουμε τον άλλο και με άλλη να του δώσουμε αυτοπεποίθηση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ