«Βγάζει μάτια» ο Τσούμιτς!

«Βγάζει μάτια» ο Τσούμιτς!

«Βγάζει μάτια» ο Νίκολα Τσούμιτς στη Σερβία, μιας και συνεχίζει να σκοράρει και να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Σέρβος εξτρέμ τον οποίο έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός και τον έχει αφήσει δανεικό στη Ραντνίτσκι Νις, σκόραρε άλλα δύο τέρματα. Για την ακρίβεια, πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Τσουκαρίτσκι, για τα προημιτελικά.

Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 14’ και δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 για τη Ραντνίτσκι Νις. Εν τέλει, όμως, τα δύο γκολ του Τσούμιτς δεν έφταναν, μιας και η Τσουκαρίτσκι έκανε την ανατροπή.

Αναμφίβολα, λοιπόν, ο Τσούμιτς συνεχίζει να δείχνει πραγματάκια και θεωρείται δεδομένο πως θα έχει την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ακολούθως ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει. Όπως και να ‘χει, όμως, δείχνει να είναι στο σωστό δρόμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ