ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα... γύρισε ο ΠΑΟΚ και δεν θέλει κόσμο στα γήπεδα!

Τα... γύρισε ο ΠΑΟΚ και δεν θέλει κόσμο στα γήπεδα!

Πριν ήταν το κίνημα της παύλας που είχε στηρίξει ο ΠΑΟΚ, μέχρι που έφαγε τα μούτρα του, τώρα έχουμε νέα πράγματα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα γύρισε στο θέμα του κόσμου. Άλλαξε στάση και άποψη. Πώς το λέμε, έκανε κωλοτούμπα. Από εκεί που είχε συμφωνηθεί ομόφωνα στη Super League, μετά από πρόταση του Πουρσανίδη του ΟΦΗ, να γίνει μία προσπάθεια να διεξαχθούν τα παιχνίδια με κόσμο τώρα ο ΠΑΟΚ «λέει» άλλα!

Για την ακρίβεια, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη έκανε κωλοτούμπα και ο Μάκης Γκαγκάτσης δήλωσε πως έχει επιφυλάξεις. Μάλιστα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν εξουσιοδοτεί κανέναν από τη Super League για το θέμα του κόσμου και τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση.

Σε κάποιο σημείο της τηλεδιάσκεψης, πάντως, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υπενθύμισε πως αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει. Βέβαια, μικρή σημασία έχει αυτό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που μπορεί να λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη. Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετέφερε και τι έχει αποφασιστεί σε άλλες χώρες για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, αναφέροντας, ενδεικτικά, τη Φινλανδία με 30%, την Πολωνία με 25%, τη Σουηδία με 17% και τη Ρωσία με 10%.

Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ, μετά την στήριξη στο κίνημα της παύλας, μιας και δεν ήθελε να παίξει, τώρα στηρίζει και το κίνημα «χωρίς κόσμο στα γήπεδα». Και είναι η μοναδική ομάδα που ζητάει κάτι τέτοιο, εξοργίζοντας τις υπόλοιπες. Δεν είναι φοβερό;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ