ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με όλη τη «συμμαχία» μέσα σε μία εβδομάδα!

Με όλη τη «συμμαχία» μέσα σε μία εβδομάδα!

Τρία δυνατά παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, μέσα σε μία εβδομάδα, θα κληθεί να δώσει ο Ολυμπιακός σε μερικές μέρες από τώρα. Μετά το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, στον Ολυμπιακό έχουν μία πλήρη εικόνα. Εν αναμονή, βεβαίως, και του ορισμού και του υπόλοιπου προγράμματος της Super League.

Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 21:30.

Λίγες μέρες πριν, την Κυριακή 21/6, στις 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ αμέσως μετά τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική.

Βέβαια, το πρόγραμμα από την 4η αγωνιστική και μετά δεν έχει οριστεί ακόμη από τη Super League. Εφόσον, όμως, οριστεί στο... καπάκι η αγωνιστική, όπως αναμένεται δηλαδή, τότε ο Ολυμπιακός θα κληθεί να βγάλει τρία δυνατά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Τρία παιχνίδια με τους «συμμάχους». Πρώην ή νυν, μικρή σημασία έχει...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Καλώς να έρθετε...

    Καλώς να έρθετε...

    Ορίστηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ