Πέδρο, τεράστιε... (photo)
Το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλων στον Ολυμπιακό, μόνο… τυχαίο δεν είναι!
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη χαρά, την ευτυχία και την τύχη να έχουν στο τιμόνι τους έναν άνθρωπο, με τεράστιο πάθος για αυτό που κάνει. Έναν άνθρωπο που ασχολείται όλη μέρα με τον Θρύλο και τους ποδοσφαιριστές του, που δουλεύει σκληρά, στοχεύοντας συνεχώς στην περεταίρω βελτίωση του συλλόγου. Με κάθε τρόπο.
Μάλιστα, η πειραϊκή ΠΑΕ, από την πλευρά της, εστίασε στα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία είναι αήττητος ο 50χρονος κόουτς. Πόσα είναι αυτά; 37, με τον Ολυμπιακό να έχει ρεκόρ 31 νίκες και 6 ισοπαλίες! Αυτό και μόνο τα «λέει» όλα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φέρει τεράστιο μερίδιο στην εν λόγω επιτυχία.
Μαρτίνς, τεράστιε...







