Φορτσάρει για Άρη

Φορτσάρει για Άρη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη (14/6, 21:30), για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Θυμίζουμε, ο Έλληνας εξτρέμ τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχασε την πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα και θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν με το πρόβλημα στο γόνατο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώνεται το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση και ακολούθως ο Πέδρο Μαρτίνς θα γνωστοποιήσει την αποστολή.

Θυμίζουμε, σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ, οι αποστολές αποτελούνται από 20 ποδοσφαιριστές, ενώ οι προπονητές μπορούν να κάνουν έως και 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ