Έκτακτο Δ.Σ. για κόσμο, πέρασε το αίτημα του Θρύλου

Έκτακτο Δ.Σ. για κόσμο, πέρασε το αίτημα του Θρύλου

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, 6 ομάδες του πρωταθλήματος, ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Ολυμπιακός, ζήτησαν σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου στη Super League. Και αυτό, διότι ο Μηνάς Λυσάνδρου αρνούνταν να το κάνει, καθώς η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν θέλουν κόσμο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου!

Ωστόσο, οι «εξυγιαντές» αφού και αποείδαν, καταλαβαίνοντας ότι όλος ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, συγκάλεσαν έκτακτο ΔΣ της Λίγκας, την Πέμπτη (18/6), στις 16:30. Κάτι που σημαίνει ότι πέρασε το αίτημα του Θρύλου.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 18/06/2020 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Tο από 16/6/2020 έγγραφο αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Πανιώνιος, περί υποβολής από τη Super League αιτήματος για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου.

2/ Ορισμός του αναβληθέντος αγώνα για την 1η Αγωνιστική των Play Out, “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ”.

3/ Διάφορα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ