1.000 παιδιά από τις Ακαδημίες του Αστέρα!
Το τελετουργικό από το αποψινό ματς στο "Μαρακανά" του Βελιγραδίου θα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή πολλών παιδιών. Σχεδόν 1.000 θα είναι εκεί, από τις Ακαδημίες των πρωταθλητών Σερβίας.
Παιδιά από 6 έως και 12 ετών από όλες τις σχολές και όχι μονάχα από την ευρύτερη περιοχή της σερβικής πρωτεύουσας. Αρκετά θα είναι έξω από τη φυσούνα για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας και Σερβίας όταν θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Άλλα θα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα συνοδεύουν τους παίκτες. Και θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το καλωσόρισμα να δουν από κοντά μεγάλους παίκτες. Στο φινάλε, πριν τη σέντρα του ματς, θα βγουν μαζί με τα μέλη των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν στο φιλικό μια αναμνηστική φωτογραφία.













