ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δε νίκησαν απλά (και) το σύστημα, το διέλυσαν!

Δε νίκησαν απλά (και) το σύστημα, το διέλυσαν!

Ένα ακόμα πάρτι, μία ακόμα επίδειξη δύναμης, κυριαρχίας και υπεροχής πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός, με τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, πήραν το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, έκαναν το 4/4 στα πλέι οφ της Super League και κατέκτησε και μαθηματικά το 45ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα την ένδοξη ιστορία του Θρύλου! Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς απέδειξαν ξανά και ξανά ότι διαθέτουν, με χαοτική διαφορά, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν ασταμάτητοι, ασυναγώνιστοι και εκτός από όλους τους αντιπάλους τους, νίκησαν και ένα ολόκληρο σύστημα «εξυγίανσης».

Για την ακρίβεια, όχι μόνο το νίκησαν, αλλά το διέλυσαν! Το ισοπέδωσαν! Πως; Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εντός των τεσσάρων γραμμών. Μάγκικα και Πειραιώτικα!

Το γεγονός ότι και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι πρωταθλητές Ελλάδας δέχθηκαν ανηλεή πόλεμο, σε όλα τα επίπεδα, δεν χρίζει αμφιβολίας. Το είδαν άπαντες.

Ωστόσο, αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ που έχει «χτιστεί», δεν «μάσησε» ποτέ και πουθενά! Τους «ξεγύμνωσε» όλους μέσα στο γήπεδο, τους εξέθεσε και κατέκτησε την κούπα. Την πιο γλυκιά από όλες.

Τεράστιο και κομβικής σημασίας, λοιπόν, αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ