«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Χαρούμενος με τις τρεις νίκες του Ολυμπιακού κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέσα σε μία εβδομάδα δηλώνει ο Καφού, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova. Επεσήμανε το αυτονόητο, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στον εαυτό του και στους τρεις μέσους που παίζουν βασικοί και στην ίδια θέση με εκείνον.

Επίσης, σχολίασε και τον αποψινό αγώνα του Θρύλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως περιμένει δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καφού:

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν νικήσαμε το ντέρμπι την περασμένη Κυριακή. Είναι κάτι που γνωρίζαμε πως θα συμβεί. Γνωρίζαμε πως η ομάδα θα τα κατάφερνε και ήμουν σίγουρος για αυτό. Θέλαμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας, παίρνοντας τους 3 βαθμούς από την ΑΕΚ και να τους δούμε να γιορτάζουν.

Είναι κάτι που περιμέναμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το αποδείξαμε, νικήσαμε κατά σειρά τους τρεις μεγάλους αντιπάλους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Για τη δική του συμμετοχή: «Είναι απόφαση του προπονητή το πόσες ευκαιρίες θα πάρω από εδώ και πέρα. Κάθε μέρα δουλεύω, όπως όλοι οι παίκτες, για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες. Ξέρουμε και περιμένουμε ότι θα μας δυσκολέψει».

Για τους τρεις παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση με εκείνον: «Και ο Καμαρά και ο Γκιλιέρμε και ο Μπουχαλάκης είναι τρεις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Παίκτες που παίζουν πολλά παιχνίδια μαζί και γνωρίζονται τέλεια μέσα στο γήπεδο. Έχουν πολύ καλή απόδοση. Όταν η ομάδα έχει τόσους καλούς παίκτες, είναι λογικό άπαντες να προσπαθούν περισσότερο. Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Όταν τόσο καλοί παίκτες βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα, είναι λογικό να προσπαθώ και εγώ περισσότερο. Είναι πολύ καλό αυτό για μία ομάδα, όταν συμβαίνει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ