ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δύσκολα για μας, δύσκολα και για τους αντιπάλους μας»!

«Δύσκολα για μας, δύσκολα και για τους αντιπάλους μας»!

Την άποψη πως εφόσον περάσει ο Ολυμπιακός τη Γουλβς, τότε τον περιμένει μία δύσκολη κλήρωση, απέναντι σε Σεβίλλη ή Ρόμα, εξέφρασε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας στο Olympiacos TV. «Είναι και αυτή άλλη μία δύσκολη κλήρωση. Εφόσον καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε τώρα, τη Γουλβς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ δύσκολες ομάδες και στη συνέχεια ακόμα έναν. Πραγματικά η σειρά είναι γεμάτη δύσκολα παιχνίδια», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Για το αν ταιριάζουν τα δύσκολα στον Ολυμπιακό: «Φυσικά. Πάντα πιστεύουμε και πάντα ονειρευόμαστε. Πάντα πιστεύουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε και αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που θέλουμε. Θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν το νέο φορμάτ ανεβάζει τις δυσκολίες ή φέρνει το σύλλογο πιο κοντά στο όνειρο: «Εξαρτάται από το πώς κοιτάς τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια, όσο δύσκολα θα είναι για εμάς, άλλο τόσο θα είναι και για τους αντιπάλους μας. Ωστόσο, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, είναι μία καλή λύση και ένας καλός τρόπος. Όλα είναι πιθανά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ